Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

ΕΚΤΕΛΕΣΗ επιχειρηματία ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ


Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Αλίμου. Θύμα ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στη Συγγρού. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκαν δύο όπλα στη στυγερή δολοφονία.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο επιχειρηματίας έμπαινε σε ένα αυτοκίνητο στην οδό Κεφαλληνίας, όταν οι δράστες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον πυροβολούν.
Στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου βρέθηκαν σημάδια από 14 σφαίρες. Ο επιχειρηματίας είχε συλληφθεί το 2004 για υπόθεση ναρκωτικών και αποφυλακίστηκε το 2009. Μάλιστα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο στο οποίο έμπαινε δεν ήταν δικό του, αλλά ανήκει επίσης σε ένα άτομο, το οποίο είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.
Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ βρήκαν στην περιοχή ένα μισοκαμμένο bmw μέσα στο οποίο υπήρχε ένα καλάζνικοφ και ένα πιστόλι.Orson Bean: Η μαύρη λίστα του μακαρθισμού δεν είναι τίποτα μπροστά στο κυνήγι μαγισσών που έχει εξαπολύσει η αριστερά σήμερα

Ο θρυλικός Αμερικάνος κωμικός ηθοποιός  Orson   Bean  - πεθερός του αείμνηστου  Andrew   Breitbart  - περιέγραψε τις σύγχρονες εκστρατε...