Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Ταντρα και ταντρικο σεξ τι και πως


Τι είναι το Τάντρα 

Αν και τα ιστορικά στοιχεία έχουν μικρή σημασία μπροστά στα οφέλη, πρέπει να γνωρίζετε ότι το Τάντρα εμφανίστηκε στην Ινδία πριν από 6000 χρόνια και έχει αποδείξει τις ευεργετικές του δράσεις στο πέρασμα των αιώνων. Ξεκίνησε ως κίνημα αντίδρασης κατά της οργανωμένης θρησκείας που υποστήριζε ότι σεξουαλικότητα πρέπει να απορρίπτεται προκειμένου να φτάσουμε στη διαφώτιση. Το Τάντρα αμφισβήτησε τις παραδοσιακές αξίες προτάσσοντας τη σεξουαλικότητα και όλες οι κοσμικές απολαύσεις όπως το φαγητό, το χορό και τη δημιουργική έκφραση ως ιερές. Σε ότι αφορά τη σεξουαλικότητα, το Τάντρα διδάσκει πώς να αποκτήσετε τον έλεγχο της σεξουαλική ενέργειας σας και της ενέργειας της συντρόφου σας. Στο Ταντρικό μοντέλο, η σεξουαλική εμπειρία δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Δεν υπάρχει ούτε στόχος. Παρά μόνο η στιγμή της απόλαυση. Για αυτό το τάντρα είναι και θεραυπευτικό, και εκφραστικό, και ιδιαίτερο.


Οι βασικές τεχνικές του Τάντρα

Χρόνος

Ο χρόνος που αφιερώνεται στο σεξ θα καθορίσει και την επιτυχία του Τάντρα. Προγραμματίστε μια συνεύρεση μία φορά την εβδομάδα και φροντίστε ώστε να έχετε τουλάχιστον μιάμιση ώρα διαθέσιμη. Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό το χρόνο τότε το Τάντρα δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Πρέπει να βάλετε τη σχέση σας σε πρώτη προτεραιότητα. 

Ατμόσφαιρα

Δημιουργείστε ατμόσφαιρα είτε πρόκειται για το υπνοδωμάτιο είτε το μπάνιο. Η ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μπείτε στο πνεύμα. Κεριά, φρέσκα λουλούδια, φαγητό, αρώματα και χαλαρωτική μουσική θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον. 

Εμπειρίες

Δημιουργείστε ένα είδος ιεροτελεστίας για να ξεκινήσετε το «ταξίδι» σας. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό όπως να ταΐσετε τον άλλο με «αφροδισιακές τροφές», να απολαύσετε ένα καλό κρασί ή να κάνετε αρωματικό λουτρό μαζί. Το μασάζ επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενώσετε τις ενέργειες σας. Η ιδέα είναι επικοινωνήσετε την έλξη που νιώθετε ο ένας για τον άλλο και να την κάνετε να νιώσει μοναδική. 

Αναπνοή

Οι ασκήσεις αναπνοής συμβάλλουν στην αύξηση της ηρεμίας και της συγκέντρωσης. Για το λόγο αυτό έχουν κεντρική θέση στη φιλοσοφία του Τάντρα. Καθίστε με τα πόδια σταυρωτά απέναντι ο ένας από τον άλλο. Συγκεντρώστε το βλέμμα σας στα μάτια και κοιτάξτε πέρα από αυτά. Στην ψυχή. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι ουσιώδες για να χτίσετε την απαιτούμενη οικειότητα. Στη συνέχεια κάνετε ασκήσεις αναπνοής εισπνέοντας αργά από τη μύτη και εκπνέοντας από το στόμα. Διατηρείστε την επαφή με τα μάτια και συνεχίστε για 10 λεπτά πριν περάσετε στην επόμενη άσκηση. 

Επαφή

Η εξάσκηση στην επαφή θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτερος εραστής. Διατηρείστε την οπτική επαφή και δώστε της ακριβείς οδηγίες για το πώς θέλετε να σας διεγείρει. Ευχαριστήστε την και ζητήστε της να κάνει το ίδιο ώστε σταδιακά να τη μάθετε καλύτερα και προχωρήστε αλλάζοντας σειρά. Όταν αποκτήσετε άνεση με αυτή τη διαδικάσία μπορείτε να προχωρήσετε στην ανάπτυξη του «οπλοστασίου» σας. Χρησιμοποιήστε οτιδήποτε μπορεί να την διεγείρει όπως ένα φτερό, ένα ερωτικό παιχνίδι, αρωματικά έλαια, μια μεταξωτή ταινία για τα μάτια κ.α. Μη φοβηθείτε να ζητήσετε κάτι διαφορετικό! 

Διάρκεια - κορύφωση

Η βασική φιλοσοφία του Τάντρα προσδιορίζεται χρονικά και έγκειται στην παράταση της διέγερσης. Η πρόοδος προς την κορύφωση γίνεται σταδιακή με τρόπο που να παραμένετε σε έκσταση όσο περισσότερο γίνεται. Μια κλιμακωτή ανάπτυξη της έντασης σας βοηθά να καθυστερήσετε τον οργασμό σας και διεγείρετε τη σύντροφο σας περισσότερο. 

Όσο περισσότερο προχωράτε στη σεξουαλική επαφή τόσο περισσότερο πρέπει να δίνεται έμφαση στην αναπνοή σας. Προσπαθήστε να μην αναπνέετε γρήγορα γιατί αυτό επιταχύνει την κορύφωση. Αντίθετα διατηρείστε χαμηλούς ρυθμούς και αν είναι δυνατόν να συγχρονίζεται την αναπνοή σας με τη δική της. 

Στάσεις

Η αλλαγή στάσεων πολλαπλασιάζει τη σεξουαλική απόλαυση και στο Τάντρα οι εραστές πρέπει να απελευθερώνονται από τους ρόλους του φύλου. Οι άντρες υλοποιούν το σεξουαλικό τους δυναμικό με παράδοση, όντας ανοιχτοί και ευαίσθητοι. Ομοίως οι γυναίκες παίρνοντας πρωτοβουλίες και ανακτώντας τον έλεγχο. 

Πολλαπλοί οργασμοί

Το Τάντρικό σεξ διαχωρίζει τον οργασμό από την εκσπερμάτιση. Ο έλεγχος της τελευταίας μπορεί να οδηγήσεις σε μια σειρά μίνι-οργασμών. Για να το πετύχετε πρέπει να αποκτήσετε τον έλεγχο των ηβοκοκκιγικών μυών (αυτοί που ελέγχουν και την ούρηση)και να χρησιμοποιήσετε τις ασκήσεις του Κέγκελ. 

Π.χ. σε «νεκρό» χρόνο δοκιμάστε να συσφίξετε τους μύες (20 έως 25 επαναλήψεις, τρεις φορές την ημέρα) χωρίς να πιέζετε τον εαυτό σας. Μετά από ένα μήνα άσκησης δοκιμάστε να κρατήσετε τη σύσφιξη για 2 δευτερόλεπτα δουλεύοντας σταδιακά ώστε να φτάσετε στα 10. Όταν οι μύες αυτοί σε φόρμα θα μπορείτε να ελέγχετε το οργασμό και να καθυστερείτε την εκσπερμάτιση. 

Χαλάρωση

Αν και ακούγεται παράδοξο, είναι πολύ σημαντικό να παραμένετε χαλαροί σε στιγμές σεξουαλικής έντασης. Όταν νιώθετε τα κύματα της εκσπερμάτισης, πάρτε μια βαθιά και αργή εισπνοή και ελαττώστε το ρυθμό ή διακόψτε την κίνηση μέχρι να υποχωρήσουν. Δοκιμάζοντας θα βρείτε τον ιδανικό χρόνο «αποχής» ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο χωρίς να χάνεται τη στύση. 

Απελευθερώνοντας τον γυναικείο οργασμό

Οι γυναίκες συνήθως συγκεντρώνονται στην αίσθηση παρά στο τι κάνουν κατά τη σεξουαλική επαφή. Τα διαλύματα για να της δώσετε ευχαρίστηση, με τα χέρια ή το στόμα, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να της δώσετε έναν ή περισσότερους οργασμούς. 

Η παρατεταμένη διέγερση της κλειτορίδας και των έσω πτυχών είναι το κλειδί στο γυναικείο οργασμό και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα απαλό και υπομονετικό χέρι. Το σημείο G ή «ιερό σημείο» όπως αναφέρεται στο Τάντρα, είναι το ιερό δισκοπότηρο του γυναικείου οργασμού. Αν και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το έχει βρει, οι περισσότεροι το τοποθετούν στο πάνω μέρος του κόλπου πέντε με έξι εκατοστά από την είσοδο του. 


Το τάντρα είναι μια πανάρχαια τέχνη και χρειάζεται χρόνο και εξάσκηση για να την κατακτήσετε πλήρως. Αν και δεν υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα μπορεί να βοηθήσει πολλά ζευγάρια να βελτιώσουν την σεξουαλική και διαπροσωπική τους σχέση

Έξι λόγοι για να κάνετε τάντρα σεξ.Τι έδειξαν έρευνες.

Σεξ πέρα από τα συμβατά όρια. Σπάστε τις προκαταλήψεις σας και αφεθείτε  στα πρωτόγνωρα μονοπάτια που θα σας οδηγήσει το τάντρα σεξ από τις μακρινές Ινδίες.
 
Πλέον έχει την πρωτοκαθεδρία στις σεξουαλικές  προτιμήσεις όλων των διάσημων ανά την υφήλιο αφού θεωρείται ότι εκτός από την απόλυτη ηδονή που προσφέρει  δρα ευεργετικά στο σώμα χαρίζοντας ψυχική ευεξία....
 
Αμερικανοί ερευνητές ανακάλυψαν πως τα  παιχνίδια του δεν ανανεώνουν μόνο την σεξουαλική ζωή αλλά θωρακίζουν και την ψυχική υγεία.
 
Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην "Journal of Sexual Medicine", όσοι προτιμούν το τάντρα σεξ είναι λιγότερο νευρωτικοί , δεν κάνουν αρνητικές σκέψεις , έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, λιγότερο άγχος και στρες, βλέπουν την θετική πλευρά της ζωής και την απολαμβάνουν κάθε στιγμή.
Απαραβίαστος κανόνας για  την Tάντρα  είναι ότι το σεξ είναι η είναι η πηγή της ζωής  και με κανένα τρόπο δεν  επιδιώκει την εκμετάλευση  του συντρόφου. Η βασική της θεωρία στηρίζεται στον κανόνα ότι ο άνδρας δεν εκσπερματώνει δεν φτάνει ποτέ στο τέλος, παρά μόνο για λόγους αναπαραγωγής.Ο οργασμός επέρχεται με  την ανταλαγή φιλιών  στην σπονδυλική στήλη, στα  γεννητικά όργανα, στον αφαλό στο  στήθος,  στο λαιμό και στο  πρόσωπο.
Κατα την διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης  οι δύο σύντροφοι μαθαίνουν  να αγαπούν το σώμα του άλλλου και  να σέβονται τις επιθυμίες τους.Εχθρός του τάντρα σεξ είναι οι σκέψεις αφού δεν επιτρέπουν στο σώμα να εκφρασθεί όπως θέλει.
 
Οι γκουρού του Τάντρα σεξ  προτρέπουν στους φανατικούς του  οπαδούς ανα την υφήλιο να
μάθουν να ναπνέουν αργά και να εκπέουν πάντα ηχηρά για να αυξηθεί η διάρκεια και η ένταση του οργασμού.
Tο κλείσιμο των ματιών κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης δεν επιτρέπεται .
Tο ζευγάρι ξαπλώνει στην αριστερή του πλευρά, ο ένας πίσω από τον άλλον
Aυτός που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη για τρυφερότητα τη συγκεκριμένη στιγμή, παίρνει την εσωτερική θέση.
Oι σύντροφοι συγκεντρώνονται στην αναπνοή τους και αφού χαλαρώσουν, στρέφουν την προσοχή τους στην αναπνοή του συντρόφου τους. 
 
Ξεκλειδώστε το ταντρικό σεξ
 
- Mην κλείνετε τα μάτια. Kοιτάτε το σύντροφό σας.
- Mη σκέφτεστε. Παραδοθείτε με το σώμα και την ψυχή.
- Bάλτε την αναπνοή και όχι τη φαντασία σας στο σεξ! Xρησιμοποιήστε τη για να ελέγξετε τη διέγερση.
- Φωνάξτε, αλλά προσέξτε πώς μιλάτε...
- Aυτοερωτιστείτε παρέα με το σύντροφό σας.
- Σεβαστείτε απόλυτα το σώμα του άλλου.
- Mοιραστείτε τα πάντα.

Άρθρο 58; Των Μπολσεβίκων γιά την εξόντωση των κληρικών

Από το βιβλίο  «Εχθρός του Λαού» , η σταυρική πορεία του Αγίου Νεομάρτυρα π. Παύλου Ανσίμωφ (1891-1937), εκδόσεις «Αρχονταρίκι», 2015, σελ....